Kuća

Prodaje se predivna katnica s 2 uređena stana na području Stanova u Zadru, ukupne stambene površine od 285 m2. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja, kata i potkrovlja. U prizemlju se nalazi stan s 3 spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, terasom, kupaonicom i dodatnim WC-om. Na katu se također nalazi stan s istim rasporedom, dakle, sastoji se od 3 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, terase i 2 kupaonice. U podrumu koji je površine 73 m2 se nalazi uređena teretana i alatnica. Grijanje je na klimu. Potkrovlje nije za stambenu namjenu. U sklopu kuće je također i garaža sa jednim parkirnim mjestom i predivno uređen vrt sa kominom i nastrešnicom koji daju poseban ugođaj u ljetnim mjesecima za boravak na otvorenom s obitelji.
Sam položaj kuće je vrlo primamljiv s obzirom da su dostupni svi sadržaji potrebni za ugodan život. U neposrednoj blizini se nalaze trgovine, sportski centar Višnjik, trgovinski centri, crkva Kraljice Mira, kafići, dječiji vrtić i mnogi drugi sadržaji. Gradske plaže su na 5 minuta vožnje.
Dokumentacija je uredna.

 

Samostojeća kuća katnica u Zadru - 283 m2

MJESTO: Zadar

NASELJE: Zadar

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 283 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-K-615

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina dućana,Blizina škole,Miran predio,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Pogled na more djelomičan,Prilaz - asfaltirani
 

CIJENA:

475.000,00 €