Kuća

Prodaje se obiteljska kuća sa 3 stambene jedinice i vrtom na parceli površine 532 m2 u Zadru na području Smiljevac.
Kuća se sastoji od suterena, visokog prizemlja i kata.
U suterenu kuće se nalazi namješteni stan cca. 75 m2 sa dvije spavaće sobe, kuhinjom, dnevnim boravkom i kupaonicom. U sklopu suterena je i podrum cca. 30 m2.
Vanjsko stubište povezuje visoko prizemlje i prvi kat kuće.
U visokom prizemlju je kompletno opremljen i namješten drugi stan cca. 110 m2, sa tri sobe, kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom, hodnikom i kupaonicom. Iz dnevnog boravka i spavaće sobe je izlaz na veliku natkrivenu terasu a druga soba ima izlaz na natkriveni balkon.
Na prvom katu nalazi se treća stambena jedinica cca. 110 m2 koja je još u roh-bau fazi, pa je moguće dizajnirati i opremiti prostor prema željama i potrebama kupca. Postoje izlazi na dva balkona, a s jednoga se pruža pogled na more i trajektnu luku i otoke.
Kuća ima spojenu struju, vodu i priključke za telefon, televiziju i internet, ugrađena je PVC stolarija, a grijanje je moguće na kruta goriva ili struju (postoji instalirana peć na drva u visokom prizemlju i klima u stanu- suteren). 
Okućnica je održavana i uređena sa zasađenim cvijećem i mediteranskim biljem a većina okućnice ispred kuće koristi se kao vrt za sadnju sezonskog, domaćeg voća i povrća kao i za parking na kojem je moguće parkirati 4 vozila. Postoji također mogućnost dogradnje garaže ili ostalih sadržaja prema željama kupca. 
Udaljenost do dućana, caffe bara i restauranta je cca. 500 m a more i plaža su udaljeni cca. 4 km, do centra grada je oko 3,5 km.
 
 

 

ZADAR, Kuća sa 3 stana, parkingom i vrtom, pogled na more

MJESTO: Zadar

NASELJE: Zadar

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 295 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/213

PREDNOST:

Asfaltirani prilaz,Miran predio,Opremljena kuhinja,Pogled na more djelomičan,Roštilj,Velika terasa
 

CIJENA:

300.000,00 €