Apartman

Na prodaju apartman na 1.katu novogradnje  , na južnoj strani otoka Vira površine 78,75 m2 . 
Zgrada je moderno građena  sa najkvalitetnijim materijalima , te se sastoji od tri apartmana svaki na svojoj etaži . 
Apartman se sastoji od hodnika , dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom,terasa , kupaonica , te tri spavaće sobe od kojih glavna soba ima svoju privatnu kupaonicu . 
Apartmanu pripada mali dio vrta te dio krovne terase sa fantastičnim pogledom na more  . Na terasi je i priprema za ugradnju jacuzzija . 
Klima u svakoj sobi i dnevnom boravku (sa wi-fi upravljanjem), podno grijanje u kupaonama sa digitalnim termostatom. Staklene ograde od tamnog stakla na terasi, podno klizne aluminijske stijene na  izlazu prema terasi, vrhunska REHAU PVC stolarija sa vanjske strane u antracit boji, a sa unutranje u bijeloj boji.Na svim otvorima komarnici i električno podizne rolete. 
Lokacija je izuzetna, udaljenost od mora sa predivnom pješčanom plažom svega 80m. Gradski vodovod i kanalizacija spojeni što je velika prednost s obzirom da se radi o otoku koji je trenutno u spajanju. Svi sadržaji potrebni za život i turizam nalaze se u blizini . 
Dokumentacija uredna, vlasništvo 1/1, tereta nema.
Iznimna čistoća virskog mora sa zapadne i južne strane te besprijekorno plavetnilo mora cijeli Vir čine privlačnom plažom bilo da je riječ o urbanim i uređenim plažama, ili divljim i prirodnim obalnim ambijentom.Već s prvim dužim sunčanim danima u lipnju počinje šušur Virskog ljeta, odnosno tromjesečni ljetni spektakl na kojemu otoku Viru zavide sve druge domaće destinacije. Zimski ugođaj na Viru je odličan , ima dosta kulturnih i društvenih manifestacija i sve što je potrebno za život .

 

VIR-APARTMAN S KROVNOM TERASOM 80M DO MORA !

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Apartman

POVRŠINA: 78 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-A-609

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Pogled na more,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa,Velike staklene stijene
 

CIJENA:

340.000,00 €