Kuća

Prodaje se dvojna apartmanska kuća na tri etaže sa 5 opremljenih apartmana i prostranim parkingom ispred objekta.
Kuća se sastoji od suterena cca. 75 m2 u kojem je dvosobni apartman i spremište; visokog prizemlja ca. 116 m2 gdje se nalaze 2 apartmana (dvosobni i jednosobni) sa vlastitim terasama,  i prvog kata ca. 105 m2 na kojem se nalaze dva jednosobna apartmana sa dnevnim boravkom i kuhinjom i vlastitim terasama.
Ispred kuće je lijepo uređeno dvorište za sasađenim cvijećem i vinovom lozom, na kojem je dovoljno prostora za parkiranje 5 automobila.
Pored kuće je uzidani vanjski roštilj sa spremištem i vanjski tuš, a ispod stubišta je prostor koji se koristi kao drvarnica.
Objekt ima sve infrastrukturne priključke (struju, vodu, kanalizaciju, telefon, televiziju i internet). Nalazi se u naseljenom području u mirnom dijelu, udaljenost do mora je 450 m a do prekrasne pješčane plaže cca. 500 m. Do centra naselja i supermarketa je cca. 250 m.
Dokumenatcija uredna, vlasništvo 1/1, tereta nema.
 

 

Uređena dvojna kuća na tri etaže s 5 opremljenih apartmana i parkingom

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 298 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/270

PREDNOST:

Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Uređena okućnica,Velika terasa,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

310.000,00 €