Apartman

Sukošan, na prodaju luksuzni troetažni apartman neto površine 80 m? (bruto 110 m?).Sastoji se od tri etaže povezane unutarnjim stubištem.
U prizemlju su kuhinja s dnevnim boravkom i kupaonica, na prvom katu dvije spavaće sobe i kupaonica, a na drugom katu soba koja se može urediti kao još jedna spavaća soba ili koristiti kao sobu za odmor ovisno o vašim željama i hobijima. 
Na drugom katu je i terasa  s koje se pruža pogled na more. Na svakoj etaži je po jedan klima uređaj, a u kupaonicama je podno grijanje. 
Dnevni boravak ima izlaz na terasu u prizemlju .  Apartmanu pripada jedno parkirno mjesto.Zgrada se nalazi na samoj obali, s pristupom na šljunčanu plažu.
Sukošan je jedno od važnijih turističkih mjesta između Zadra i Biograda, vrlo lako prometno pristupačno ? u blizini je auto ceste Zagreb-Split te zračne luke.U Sukošanu se nalazi i najveća marina na Jadranu pa je, zajedno s izvanrednim položajem, razvedenosti obale i svim potrebnim sadržajima, Sukošan vrlo atraktivno mjesto ugodno za svakodnevni život, ali i idealno odredište za odmor.

 

Troetažni apartman uz plažu , Sukošan

MJESTO: Sukošan

NASELJE: Sukošan

TIP NEKRETNINE: Apartman

POVRŠINA: 80 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-A-513

PREDNOST:

Miran predio,Pogled na more,Prilaz - asfaltirani,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

330.000,00 €