Kuća

Prodaje se započeta gradnja, kuća katnica sa garažom i prekrasnim panoramskim pogledom na maslinike i park prirode Vransko jezero.
Objekt se sastoji od prizemlja (50 m2) gdje je predviđen stan sa jednom spavaćom sobom, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonicom i prostranom natkrivenom terasom;  i prvog kata  (65 m2) na kojem se može urediti stan sa dvije spavaće sobe, kupaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom, također sa velikom terasom (28 m2) . Pored stana na katu nalazi uzidana garaža.
Zemljište je ukupne površine 481 m2, ograđeno je betonskim zidom i ima pristup sa dvije strane od kojih je jedan asfaltirana cesta a drugi makadam.
Objekt ima priključak za vodu, a struja se nalazi na terenu ali nema još priključak. S obzirom da je objekt u rohbau fazi izgradnje moguće ga je prilagoditi vlastitim željama i potrebama, i stvoriti vlastitu oazu u prirodi nedaleko od mora.
Ispred kuće postoji dovoljno prostora za izgradnju bazena i parkirališta za 2-3 vozila.
Nekretnina se nalazi na mirnoj lokaciji u naseljenom području u blizini parka prirode (cca. 2 km) koji nudi razne mogućnosti za aktivnosti, odmor i uživanje u očuvanim prirodnim ljepotama.
Udaljenost do supermarketa , caffe bara i restauranta je svega 200 m, a do mora i mjesta Pakoštane ima 7 km.
Vlasništvo 1/1, tereta nema.

 

Rohbau katnica s garažom i panoramskim pogledom na park prirode, 481m2

MJESTO: Pakoštane

NASELJE: Vrana

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 139 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/240

PREDNOST:

Blizina dućana,Dozvoljeni kućni ljubimci,Miran predio,Plaćen priključak vode,Pogled na more panoramski,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

77.000,00 €