Kuća

RIJETKOST na tržištu!
Prodaje se samostojeća kuća katnica, sa tri stambene jedinice, garažom i suhim vezom za brod, prvi red do mora i plaže sa prekrasnim panoramskim pogledom na more i otoke.
Kuća ima 146 m2 netto korisne površine a sastoji se od prizemlja u kojem se nalazi stan sa dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i kupaonice a pored stana je garaža. 
Na prvom katu kuće je drugi stan istog rasporeda, sa prekrasnom terasom i panoramskim pogledom na more, te odvojenim studio apartmanom koji ima vlastitu terasu.
Kuća je sagrađena 2004. godine, instalirani su struja, telefon, internet i klimatizacijski uređaji a ugrađena je i PVC stolarija.
Cijela parcela površine 369 m2 je ograđena zidom i ogradom, a na popločanoj okućnici je postavljen vanjski tuš a postoji i dovoljno prostora za 4-5 parkirnih mjesta. Pored kuće je postavljen kavez za suhi vez za brod koji se može zaključati - nije uključen u cijenu kuće, pa je cijena prema dogovoru.
Svi sadržaji potrebni za svakodnevni život- supermarket, caffe bar, restaurant, nalaze se u krugu od 500 m, a centar otoka Vira udaljen je cca. 1,5 km.
Vlasništvo 1/1, tereta nema.

 

PRVI RED do MORA na plaži, kuća 146 m2, 3 stambene jedinice i garaža

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 146 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/266

PREDNOST:

Blizina dućana,Blizina plaže,Dozvoljeni kućni ljubimci,Javni parking - besplatni,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen priključak struje,Pogled na more,Pogled na more otvoren,Pogled na more panoramski,Prilaz - asfaltirani,Projektna dokumentacija,Uređena ok
 

CIJENA:

397.000,00 €