Građevinsko zemljište

Prodaje se građevinsko zemljište 772 m2 na otoku Pagu, PRVI RED do mora i uređene PLAŽE, dimenzija 19 m x 41 m.
Građ. zemljište je pravokutnog oblika ograđeno sa 3 strane- zidom i žicom, očišćeno, ravno, priključci za struju, vodu i telefon nalaze se odmah do terena, a ima pristup asfaltiranom cestom.
Nekretnina se nalazi svega 30 metara od mora i uređene plaže u naseljenom području a do centra mjesta i supermarketa, caffe bara i restauranta je cca. 100 m. Grad Pag je udaljen 14 km, a do Zadra je 35 km.
Idealno mjesto za bijeg od gradske gužve u idiličnom okruženju na samome moru, kako za vlastitu obiteljsku oazu, tako i za gradnju vile ili apartmana za turistički najam.
Otok Pag poznat je po svojoj kulturnoj baštini i gastronomiji, kao i po proizvodnji soli,  stočarstvu / paškoj janjetini, kao i čuvenom paškom siru i stoljetnim maslinama u mjestu Lun.
Za ljubitelje prirode,  izleta i bicikliranja, otok Pag nudi razne lokacije i staze, a na plaži Zrće je najveća ponuda klubova za one koji traže dobru zabavu.
U blizini se nalazi i ornitološki rezervat Veliko blato u kojem će nezaboravne trenutke doživjeti ljubitelji prirode, posebno oni koji uživaju u promatranju ptica (birdwatching).
Vlasništvo 1/1, tereta nema.
 

 

PRVI RED DO MORA, 772 m2-građevinsko zemljište, otok PAG

MJESTO: Pag

NASELJE: Pag

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište

POVRŠINA: 772 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-GZ/260

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Centar mjesta/grada,Dozvoljeni kućni ljubimci,Pogled na more,Pogled na more otvoren,Prilaz - asfaltirani
 

CIJENA:

110.000,00 €