Kuća

Prodaje se samostojeća kuća nalazi se na apsolutnom mjestu iz snova na otoku Viru: more ispred ulaznih vrata, mali komad šume iza nje, koji ljeti pruža hladovinu i svjež zrak.
Ova kuća katnica ima ukupno oko 140 m2 stambene površine. Na donjoj etaži nalazi se veliki i otvoreni dnevni boravak koji je povezan sa blagovaonicom i kuhinjom, te kupaonica. Iz dnevnog boravka se izlazi na prednju terasu koja ima prekrasni direktan pogled na more udaljeno svega desetak metara od parcele. A iz kuhinje je pristup stražnjoj terasi na kojoj je ugrađeni kamin sa roštiljem, uzidano spremište i vanjski tuš.

Prizemlje je povezano unutarnjim stepenicama sa gornjim katom, na kojem se nalaze tri spavaće sobe, kupaonica i balkon s pogledom na more i obližnje otoke.
Kuća je spojena na struju, vodu i kanalizaciju. Pored toga postoji i cisterna za vodu koja se koristi se za navodnjavanje vrta.
Izgrađena 1980. godine, nekretnina je obnovljena 2010.
Kuća se prodaje namještena i namještaj je uključen u cijenu.
Parcela ukupne površine 498 m2 je ograđena žičanom ogradom. Na okućnici kuće postoji mogućnost za 3 parkirna mjesta kao i mjesto za brod.
Stara, tipična stabla poput bora, lovora, smokve, palme, čempresa i mediteranskog ružmarina i lavande dominiraju prirodnim vrtom.

Dokumentacija uredna, vlasništvo 1:1, tereta nema.


 

Prodaje se samostojeća kuća 140 m2, prvi red do mora, otok Vir

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 140 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/173

PREDNOST:

Prvi red do mora, velike terase, parking, komin,vanjski tuš, svi priključci
 

CIJENA:

380.000,00 €