Apartman

Prodaje se održavan i kvalitetno građen dvoetažni apartman 155,27 m2 sa prekrasnom prostranom natkrivenom terasom s koje se pruža panoramski pogled na modro more i obližnje jadranske otoke.
Apartman se nalazi na drugom katu i u visokom potkrovlju stambene zgrade koja ukupno ima 5 etaža i ima sve infrastrukturne priključke.
Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje i blagovaonice s dnevnim boravkom, kupaonice, wc-a i natkrivene terase 15,83 m2, hodnika i ulaza na donjoj etaži (2.kat), a na gornjoj etaži / u visokom potkrovlju se nalaze dvije sobe, predprostor, kupaonica i wc.
Stan je održavan, ugrađena je PVC stolarija i 3 klimatizacijska uređaja za grijanje/hlađenje, a prodaje se nenamješten, pa ga kupac može opremiti i urediti prema svojim željama.
Postoji mogućnost kupovine i garažnog mjesta uz kupnju stana za cijenu od 10.000 Eur. Ispred zgrade je javno parkiralište koje se plaća samo tijekom ljetnih mjeseci, a ostali period je besplatan.
Udaljenost do mora i plaže je svega 150 m, a supermarket, caffe bar i restaurant nalaze se u krugu od 300 m.
Zgrada je etažirana, dokumentacija uredna, vlasništvo 1/1, tereta nema.
Cijena je fiksna.
 

 

Prekrasan dvoetažni apartman 155 m2 s panoramskim pogledom na more

MJESTO: Pakoštane

NASELJE: Drage

TIP NEKRETNINE: Apartman

POVRŠINA: 155 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-AP/272

PREDNOST:

Blizina plaže,Javni parking - besplatni,Javni parking - naplatni,Miran predio,Plaćen priključak struje,Pogled na more,Pogled na more otvoren,Pogled na more panoramski,Pogled panoramski,Prilaz - asfaltirani,Projektna dokumentacija,Velika terasa,Velike stak
 

CIJENA:

238.000,00 €