Kuća

U prodaji predivna samostojeća kuća prizemnica u Sukošanu, ukupne stambene površine od 196 m2. Kuća se nalazi na zemljištu površine 1000 m2. Krase je predivni uređeni i raskošni vrtovi i terase. Sastoji se od dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, 3 spavaće sobe, 2 kupaonice WC, garaže s 2 parkirna mjesta, velikog podruma i 2 natkrivene terase. Također posjeduje i prelijepu ljetnu kuhinju koja je u sklopu terase. Prekrasna okućnica površine 850 m2 pruža mogućnost ugradnje bazena. Raskošni podrum se može prenamijeniti u jednosobni stan s obzirom da se sastoji od 3 prostorije od kojih se jedna trenutno koristi kao spremište za peć i kotao u sklopu centralnog grijanja a druga za hidrofor za vodu iz vlastitog iskopa te gradsku vodu. Cijevi su sprovedene kroz cijelu kuću. Također na kući je postavljena izolacija (stiropor unutarnji sloj cigle).
Kuća je iznimno kvalitetne gradnje izgrađena 2006 godine, nalazi se u mirnom predjelu Sukošana te se u krugu od 600 metara nalaze svi popratni sadržaji potrebni za svakodnevni život. More je u neposrednoj blizini kao i predivne plaže te luksuzni restorani i trgovine.
Vlasništvo je 1/1
Sukošan je gradić smješten u prostranom zaljevu Zlatna luka, Jadranskom magistralom 7km jugoistočno od Zadra. Gospodarska je osnova turizam, poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo i voćarstvo. Danas je sjedište općine Sukošan, kojoj pripadaju i mjesta Debeljak,Glavica i Gorica. Samo mjesto broji oko 3000 stanovnika. Sukošan ima dječji vrtić, osnovnu školu s novoopremljenom sportskom dvoranom, ambulante opće i zubne prakse, te sve ostalo što ga čini mjestom ugodnim za život tijekom cijele godine, a mnogi su ga prepoznali i kao mjesto idealno za odmor.

 

Predivna samostojeća kuća prizemnica s raskošnom okučnicom u Sukošanu

MJESTO: Sukošan

NASELJE: Sukošan

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 196 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-K-627

PREDNOST:

Blizina dućana,Blizina plaže,Miran predio,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa
 

CIJENA:

490.000,00 €