Kuća

Obnovljena kuća cca. 180 m? stambenog prostora na dvije etaže, potpuno je namještena i  spremna za useljenje. Zemljište koje pripada kući je površine 720 m2.U prizemlju se nalazi dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, spavaća soba, kupaonica, spremište, hodnik, i wc.  Pored kuće je i garaža koja je povezana unutarnjim ulazom sa stanom. Na garaži je i popločana terasa.
Unutarnje stubište povezuje prizemlje s prvim katom kuće na kojem su tri spavaće sobe i još jedna soba koja je još u fazi izgradnje.
U toj prostoriji moguće je urediti kupaonicu, kuhinju ili dodatnu spavaću ili radnu sobu. Instalacije su provedene i ugrađene, te postoji opcija da se na katu uredi zaseban stan, pa bi na raspolaganju bile dvije odvojene stambene jedinice. Postoji i vanjski ulaz za kat.
Kuća je priključena na električnu mrežu i ima priključenu gradsku vodu.Postoji ugrađeni dimnjak za peć na drva koja se nalazi u prizemlju. Ugrađena je PVC stolarija.
Kuća se nalazi u blizini centra i svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život.
Jedna od mnogih posebnosti Gračaca jest da se u blizini (cca. 4 km) nalazi najveći spiljski kompleks u Hrvatskoj: Cerovačke pećine, zatim jezero Štikada, kanjon rijeke Zrmanje za rafting, planinske i biciklističke staze, a udaljenost do mora je cca. 36 km do Maslenice, a do grada Zadra je 65 km. Do poznatog izletišta Plitvičkih jezera ima  80 km.Dokumentacija i vlasništvo uredno, tereta nema.

 

POVOLJNO! Renovirana kuća katnica 180 m2 s garažom i okućnicom, GRAČAC

MJESTO: Gračac

NASELJE: Gračac

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 180 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/217

PREDNOST:

Asfaltirani prilaz,Blizina centra,Blizina dućana,Namješteno,Opremljena kuhinja,Pogled na planine
 

CIJENA:

85.000,00 €