Kuća

Prodaje se lijepa i uređena nova kuća katnica, sa tri stambene jedinice, garažom i vrtom te sa prekrasnim pogledom na more i plaže.
U prizemlju je stan ca. 96 m2 sa 2 spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, kupaonicom, 2 ostave i velikom natkrivenom  terasom sa pogledom na more.
Na katu u visokom potkrovlju se nalaze su 2 kompletno opremljena jednosobna apartmana, sa vanjskom terasom, koja se koriste na turističko iznajmljivanje.
Kuća je kompletno opremljena novim namještajem i aparatima, ugrađena je ALU-PVC stolarija, intalirani su klimatizacijski uređaji u svaki apartman, a cijelo prizemlje ima ugrađeno podno grijanje.
Pored kuće je garaža sa spremištem, koja se može koristiti kao još jedan zasebni apartman.
Na okućnici je vrt uređen cvijećem, mediteranskim biljem, voćkama i vrtom a u dvorištu postoji dovoljno mjesta za parking 3 automobila.Cijela kuća ima grijanu toplu vodu na solarne panele, i podno grijanje u prizemlju je omogućeno sa toplinskim pumpama.Energetski razred A.
Ova nekretnina pruža razne mogućnosti korištenja, za stalni boravak vlastite obitelji ili bavljenje turizmom, samo 300m od pješčane plaže.
Dokumentacija i vlasništvo uredni. Tereta nema.

 

Opremljena nova kuća sa 3 apartmana i garažom, pogled na more,Privlaka

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 220 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/331

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Pogled na more,Pogled na more otvoren,Pogled na more panoramski,Uređena okućnica,Velika terasa
 

CIJENA:

370.000,00 €