Kuća

Prodaje se lijepa i uređena kuća katnica, udaljena od mora i plaže svega 300 metara. Sastoji se od tri stambene jedinice, garaže i vrta. Kuću krasi otvoren pogled na more i plažu. U prizemlju je stan od 96 m2 sa 2 spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, kupaonicom, 2 ostave i velikom natkrivenom terasom sa pogledom na more.
Na katu u visokom potkrovlju se nalaze su 2 kompletno opremljena jednosobna apartmana, sa vanjskom terasom, koja se koriste na turističko iznajmljivanje. Kuća je kompletno opremljena novim namještajem i aparatima, ugrađena je ALU-PVC stolarija, instalirani su klimatizacijski uređaji u svaki apartman, a cijelo prizemlje ima ugrađeno podno grijanje.
Pored kuće je garaža sa spremištem, koja se može koristiti kao još jedan zasebni apartman. Na okućnici je vrt uređen cvijećem, mediteranskim biljem, voćkama i vrtom a u dvorištu postoji dovoljno mjesta za parking 3 automobila. Cijela kuća ima grijanu toplu vodu na solarne panele, i podno grijanje u prizemlju je omogućeno sa toplinskim pumpama. Energetski razred A.  samo 300m od pješčane plaže. Dokumentacija i vlasništvo uredni. Tereta nema.

 

Opremljena kuća sa 3 apartmana - POGLED NA MORE u Privlaci

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 188 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-K-660

PREDNOST:

Blizina dućana,Miran predio,Namješteno,Pogled na more otvoren,Prilaz - makadam,Velika terasa
 

CIJENA:

525.000,00 €