Kuća

Prodaje se lijepa i održavana kuća katnica s pogledom na more koja sadrži 5 apartmana, ukupne stambene površine cca. 250 m2 na otoku Viru.
Kuća se nalazi u naseljenom mirnom području u blizini mora (cca. 80 m), a sastoji se od prizemlja u kojem su 2 stana- dvosobni (cca. 90 m2) i jednosobni (cca. 38 m2), i prvog kata gdje se nalaze 3 apartmana- jedan dvosobni (cca. 54 m2,) i dva jednosobna (cca. 37 m2 i 37 m2).
U prizemlju je velika zatvorena terasa a na katu je otvorena natkrivena terasa s pogledom na more.
Na okućnici od 298 m2 nalazi se kamenom popločano dvorište na kojem je prostor za parking a može služiti i kao mjesto za brod. Jedan dio je uređen kao vrt, a postoji i postavljeni vanjski roštilj i pomoćni objekt u kojem je spremište. Pored kuće nalazi se parking za 5 automobila ispod vinove loze u prirodnom hladu.
Svi apartmani su kompletno opremljeni, klimatizirani i koriste se za turističko iznajmljivanje.
Kuća se prodaje kompletno namještena i odmah je spremna za korištenje.
More i uređena plaža udaljeni su samo 80 metara od kuće, a u blizini je i mala lučica za brodove.
Udaljenost do caffe bara i restauranta je cca. 300 m a do supermarketa cca. 600 m. Grad Zadar je udaljen ca. 26 km, da mjesta NIN ima 11 km a do centra Vira cca. 1-2 km.
Dokumentacija uredna, vlasništvo 1:1, tereta nema.

 

Održavana kuća sa 5 apartmana i pogledom na more blizu plaže, otok Vir

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 250 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/113

PREDNOST:

Asfaltirani prilaz,Blizina plaže,Kamin,Klima uređaj,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Pogled na more,Roštilj,Uređena okućnica,Velika terasa
 

CIJENA:

428.000,00 €