Kuća

Prodaje se samostojeća kuća katnica sa zatvorenim bazenom i dvije garaže na na parceli od 522 m2, na mirnoj lokaciji u blizini centra u Gračacu.
Kuća gabarita 9,15m x 8,78m sastoji se od podruma gdje je smještena kotlovnica (9m2) i bazenska tehnika (15 m2), prizemlja koje sadrži dvije garaže, hodnik sa garderobom i spremištem, veliki dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom i dvije kupaonice.
Iz blagovaonice se je izlaz na balkonsku terasu a s druge strane je ulaz u garažu i zatvoreni ostakljeni bazenski prostor (59,50 m2), gdje je smješten bazen dimenzija 6 m x 4 m x 1,5 m i sunčalište s pogledom na prirodu.
Iz prizemlja unutarnje stepenice vode do druge etaže u potkrovlju gdje su hodnik i 4 sobe; od kojih su 2 spavaće, 1 radna soba sa solarijem i jedna soba koja služi kao garderoba.
Iz hodnika se izlazi na prekrasnu, prostranu, kamenom obloženu terasu (32 m2), koja ima pogled na šumski krajolik, a sa druge strane je izlaz na balkon.
Ugrađena je krovna izolacija (od 60 cm), ALU-prozori sa duplim ISO- staklima, centralno grijanje (na lož ulje) za obje etaže, instalirano je podno grijanje u dnevnom boravku (32 m2) i restaurirana kalijeva peć na drva. Kuća je spojena na struju i gradsku vodu, ima priključke za TV, telefon i internet.

Parcela ima ukupno 522 m2, a ograđena je zidom i ogradom.
Okućnica je popločana kamenom a jedan dio je ostavljen za vrtni prostor.
Ispred kuće na okućnici još postoji mogućnost za jedno parkirno mjesto.
Kuća je održavana, potpuno namještena i odmah spremna za korištenje.
Nekretnina se nalazi na mirnoj lokaciji u blizini centra, a prekrasan pogled pruža se na obližnje gorje i šumsku prirodu.
Udaljenost do supermarketa, restauranta,pošte, apoteke, ambulante, sškole, vrtića i caffe bara je cca. 200 m.

Jedna od mnogih posebnosti Gračaca jest da se u blizini (cca. 4 km) nalazi najveći spiljski kompleks u Hrvatskoj: Cerovačke pećine, zatim jezero Štikada, kanjon rijeke Zrmanje za rafting, planinske i biciklističke staze, a udaljenost do mora je cca. 39 km do Maslenice, a do grada Zadra je 65 km.

Dokumentacija uredna, vlasništvo 1:1, tereta nema.
Cijena je fiksna.

 

Održavana kuća katnica 200 m2 s bazenom i dvije garaže, Gračac, prodaja

MJESTO: Gračac

NASELJE: Gračac

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 522 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/201

PREDNOST:

Zatvoreni bazen, dvije garaže, centralno i podno grijanje, terasa, podrum, mirna lokacija
 

CIJENA:

85.000,00 €