Kuća

Prodaje se obiteljska kuća katnica 200 m2 stambene površine i okućnicom 413 m2. Cijela parcela ima 588 m2 i nalazi se u naselju koje ima svu potrebnu infrastrukturu.
U podrumu je prostor koji služi kao spremište/ostava a prizemlje se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa šankom i blagovaonicom, kuhinje, hodnika, spavaće sobe, wc-a, kupaonice i tehničke prostorije / kotlovnice za centralno grijanje. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu natkrivenu terasu i vrt u koje se nalazi uzidani vanjski roštilj.
Na katu je galerija, tri spavaće sobe, jedna soba koja služi kao garderoba, kupaonica i balkon.
Pored kuće je velika prohodna garaža (ima ulaz sa prednje i stražnje strane). Na okućnici postoji mogućnost za parking jos 2 automobila.
Kuća je kvalitetno građena prema ahitektonskom dizajnu i projektu, ugrađeno je cetralno grijanje i ISO -stakla na prozorima, ima sve potrebne priključke (struju, vodu, kanalizaciju), SAT antenu a ugrađen je i klimatizacijski uređaj za grijanje/ hlađenje.
Nekretnina se nalazi u naseljenom području udaljena svega 650 m od mora i plaže, a sadržaji za svakodnevni život ; supermarket, caffe bar, restaurant.. nalaze se u krugu od 500 m. Sabunike su idelana lokacija za odmor, obiteljima sa malom djecom jer je u blizini pješćana plaža i plitko more pogodno za neplivače i malu djecu.
U blizini je i malo povijesno mjesto Nin i prekrasna Kraljičina plaža, Grad Zadar udaljen je 18 km.
 
 

 

Obiteljska kuća katnica 200 m2 sa garažom, namješteno i useljivo

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 200 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/283

PREDNOST:

Blizina dućana,Blizina plaže,Dozvoljeni kućni ljubimci,Javni parking - besplatni,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa
 

CIJENA:

280.000,00 €