Kuća

Nova moderna vila ca. 277 m2,  podijeljena na dva dvojna samostalna objekta na dvije etaže sa bazenom, parkingom i uređenom okućnicom nalazi se u mirnom dijelu elitnog naselja u Zatonu (okolica Zadra).
Oba objekta građena su po istom projektu a svaki se sastoji od prizemlja 73,50 m2 sa hodnikom iz kojega se ulazi u veliki otvoreni prostor sa kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom, a iza kuhinje nalazi se kupaonica sa dva umivaonika i ugrađenom saunom.
Dnevni boravak je kliznom staklenom stijenom povezan sa vanjskom natkrivenom terasom na kojoj je lijepa garnitura za odmor na otvorenom. Ispred terase je bazen obložen mozaik-pločicama sa ugrađenim grijanjem, vanjski tuš, roštilj i uređena okućnica sa zasađenim mediteranskim biljem za koje je predviđena ugradnja instalacije za navodnjavanje.
Unutarnje stepenice sa staklenom ogradom koje vode na gornju etažu na međukatu imaju prostor od 3,91 m2 za zimski vrt a može se prenamijeniti u radni prostor ili prostor za zabavu. Na gornjoj etaži 65,17 m2 nalaze se tri spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, a ostale dvije imaju zajedničku. Iz soba se izlazi na balkon koji ima pogled na bazen i uređenu okućnicu, na kojoj postoji mogućnost za 3 parkirna mjesta kao i mjesto za brod.
Kuća je opremljena novim kućanskim uređajima, ugrađena je PVC stolarija sa komarnicima, filter-pročišćivač za vodu a instalirano je podno grijanje u kupaonicama i solarno grijanje za toplu vodu. Cjelokupan namještaj je moderan, najnovijeg dizajna a kuhinja je rađena po mjeri od kvalitetnih materijala. Lokacija je u elitnom naselju u Zatonu u mirnom okruženju, a udaljenost do mora je ca. 1,5 km Ova nekretnina je idealna za turističku djelatnost jer ima već uhodan posao sa visokim prihodima.
Prodaje se namještena, potpuno opremljena i odmah je useljiva i spremna za korištenje. 
Postoji mogućnost kupnje i svakog dvojnog objekta zasebno. 

 

NOVO-DVIJE moderne kuće katnice 277 m2, 2 bazena, saunom i parkingom

MJESTO: Nin

NASELJE: Zaton

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 277 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/200

PREDNOST:

Ekskluzivan interijer,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Pogled na planine,Projektna dokumentacija,Uređena okućnica,Velika terasa,Velike staklene stijene
 

CIJENA:

840.000,00 €