Kuća

Prodaje se samostojeća kuća u Svetom Filipu i Jakovu sa prekrasnim pogledom na more i otoke. Kuća je građena na terenu s blagim nagibom pa i etaža suterena ima odličan pogled.
Kuća se sastoji od tri stambene jedinice od koji je jedna smještena na etaži prizemlja a dvije na prvom katu te garaže i podruma smještenih u suterenu. 
Sva tri stana imaju zaseban ulaz sa stražnje strane kuće, sa zajedničkim stubištem.
Stan na etaži prizemlja je kompletno dovršen, opremljen  i useljiv, dok su stanovi na prvom katu u roh bau fazi kao i cijela etaža suterena. Sve su instalacije provedene ? gradski vodovod, električna i telefonska mreža, priključak za Internet, instalacija za struju je za svaki stan posebno izvedena.
Stan u prizemlju, površine 77 m2, sastoji se od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice, kupaonice te prostrane natkrivene terase. Iz dnevnog boravka i kuhinje se izlazi na terasu s koje se pruža pogled na more i otok Pašman.
Na prvom katu su dva zasebna stana koji su u roh bau fazi. Oba stana su zamišljeni kao manji jednosobni stanovi, svaki sa svojom kuhinjom, blagovaonicom i spavaćom sobom, odvojenom kupaonicom te terasom s prekrasnim pogledom na Sveti Filip i Jakov i Pašmanski kanal. Veći stan je površine 38,44 m2 a manji je 32,57 m2, ali budući su još uvijek nedovršeni, moguće ih je i po želji spojiti u jedan dvosobni stan od oko 70 m2.
Sva stolarija je izvedena PVC profilima, a fasada obložena stiroporom. Kuća sveukupno ima 209,69 m2 neto iskoristive površine. Izgrađena je na zemljištu površine 585 m2.
Okućnica je velika i uređena, s prostranim parkingom i uređenim vrtom s voćkama i maslinama. Pored kuće izgrađen je i pomoćni objekt koji služi kao spremište od cca. 18 m2.
Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji, u slabo prometnoj ulici, u mirnom okruženju obiteljskih kuća i kuća za odmor.
Vlasništvo 1/1, tereta nema.

 

Nova kuća katnica sa 3 stambene jedinice 210 m2, pogled na more!

MJESTO: Sveti Filip i Jakov

NASELJE: Sveti Filip i Jakov

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 210 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/225

PREDNOST:

Miran predio,Pogled na more,Velika terasa
 

CIJENA:

230.000,00 €