Kuća

Prodaje se lijepa i uređena dvojna kuća katnica sa dva odvojena stana, i krovnom terasom sa pogledom na more.
Kuća se sastoji od prizemlja u kojem je stan sa dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom koji je povezan sa kuhinjom i blagovaonicom, kupaonicom i vanjskom naktrivenom terasom.
Na katu koji ima poseban ulaz sa vanjskog stubišta, nalazi se drugi stan istog rasporeda kao i prizemlje i ima vanjsku nenatkrivenu terasu.
Na drugom katu je krovna terasa ca. 70 m2 sa prekrasnim pogledom na more i otok Vir, a postavljena je izolacija i hidroizolacija 20 cm. Postoje instalacije za struju i vodu i odvodnju, pa je moguće sagraditi i treću stambenu jedinicu ili urediti prostor za uživanje na otvorenom.
Na okućnici se nalazi uređeni prostor za natkriveni parking za 4 automobila, a pored kuće nalazi se roštilj sa klupom za sjedenje, a u tijeku je i postavljanje vanjskog tuša. Na dvorištu je instalairana vanjska rasvjeta na senzore, koja olakšava parkiranje i pristup ulaznim vratima.
Kuća je renovirana / dovršena 2019. kada je postavljena termo fasada i klimatizacijski uređalji za grijanje i hlađenje. Ugrađena je i PVC stolarija sa automatskim podizačima roleta i komarnicima. Oba stana su namještena, opremljena i odmah spremna za korištenje.  Kopletan namještaj i uređaji su uključeni u cijenu.
Nekretnina se nalazi 400 m od mora a supermarket, caffe bar i restaurant su u krugu od 100 m. Do centra Vira ima 1,5 km a grad Zadar je udaljen 25 km.
Dokumentacije uredna, vlasništvo 1/1.
Za sva ostala pitanja stojimo Vam na raspolaganju!
 
 

 

Nova dvojna kuća katnica sa 2 apartmana, 4 parkinga i krovnom terasom

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 196 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K-302

PREDNOST:

Blizina dućana,Dozvoljeni kućni ljubimci,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Pogled na more,Prilaz - asfaltirani,Projektna dokumentacija,Uređena okućnica,Velika terasa,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

250.000,00 €