Apartman

Na prodaju apartman u novogradnji, na drugom katu zgrade , ukupne neto površine 103,78 m2 . 
Sastoji se od hodnika , dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonom , dvije spavaće sobe , kupaonice,natkrivene terase te krovne terase .
Nalazi se na izuzetnoj lokaciji, 50m od mora i plaže u mirnom dijelu Privlake te sa direktnim putem do plaže . U okruženju su još dvije luksuzne zgrade , te svaka ima svoj vrt i okućnicu sa bazenom koji je na korištenje stanarima zgrade . 
Nalazi se u okruženju još dvije ville , luksuzne vile koje svaka imaju svoju okućnicu  sa lijepo uređenim dvorištem te sa sadržajima za ugodno druženje sa svojim najbližima uz bazen koji je na raspolaganju stanarima iz te zgrade . Apartman je opremljen smart inverter klima uređajem te podnim grijanjem u kupaonici . U građenju se koriste samo vrhunski materijali po najvišim standardima što ove zgrade definitivno opravdavaju ime LUXURY . 
Apartmanu pripada jedno parking mjesto te punionica elekričnog vozila. 
Velika prednost je što prilikom kupnje kupac ne plaća porez na promet nekretnina !
Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa sve tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji .idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir a dovoljno blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 22 km, od aerodroma 27 km. 
 
 

 

LUKSUZNI APARTMAN SA KROVNOM TERASOM , 50M DO MORA - PRIVLAKA !!!!

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Apartman

POVRŠINA: 103 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-A-582

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Pogled na more otvoren,Velika terasa
 

CIJENA:

395.000,00 €