Kuća

Luksuzna vila - kvalitetna novogradnja sa 3 stambene jedinice i okućnicom, na kojoj je uređeni vrt sa vrtnim jezerom, zasađenim povrtnjakom i voćnjakom, a na drugom dijelu okućnice se nalazi hidromasažni bazen za 6 osoba sa sunčalištem. Pored sunčališta je i ugrađeni vanjski minibar sa šankom i solarni vanjski tuš.
U suterenu je stan ukupne površine cca. 70 m2, koji se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, spavaće sobe, dnevnog boravka, dječije sobe kupaonice i vinoteke. Tu je još i prostor koji se može koristiti za praonicu i tehnička prostorija sa bojlerom za vodu.
U prizemlju je kompletno opremljen stan cca. 130 m2 sa dvije spavaće sobe, 2 kupaonice -jedna sa tuš kabinom a druga sa hidromasažnom kadom, hodnikom, radnim prostorom i prostranim open-space dnevnim boravkom s ugrađenim kaminom koji se spojen sa kuhinjom i blagovaonicom. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu na kojoj je vrtno jezero, uzidani vanjski roštilj i uređeni prostor za boravak na otvorenom. Mramorno unutarnje stubište povezuje prizemlje sa prvim katom gdje je također stan od cca. 130 m2 sa istim rasporedom kao i u prizemlje, te ima vanjsku terasu.
Kuća ima ugrađenu termo fasadu, podno grijanje u kupaonicama, ALU stolariju sa komarnicima i električnim podizačima roleta, stropne klime u svakoj prostoriji i kamine u stanovima na prvom katu i prizemlju.
Na okućnici postoji natkriveni parking za 2 automobila i još jedno nenatkriveno mjesto. Cijela parcela je ograđena zidom i metalnom ogradom uz koju rastu cvijeće i ukrasni grmovi što pružaju zaklon od pogleda izvana i potpunu privatnost. Na jednom dijelu je uređen vrt u kojem se može uzgajati vlastito povrće i začini, a oko kuće ima puno zasađenih voćki (smokva, grejp, naranča, limun, mandarine, marelica, trešnje i stablo badema)
Udaljenost do mora cca. 500 metara.
Vlasništvo 1/1, tereta nema. 
 
 

 

Luksuzna vila sa 3 stana, potpuno opremljena, vrtno jezero, jacuzzi

MJESTO: Sukošan

NASELJE: Sukošan

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 330 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/224

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina plaže,Centar mjesta/grada,Dozvoljeni kućni ljubimci,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Uređena okućnica,Velika terasa,Velike staklene stijene,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

790.000,00 €