Kuća

Prodaje se kuća na otoku Viru , na lijepoj parceli ukupne površine 358 m2 . 
Kuća se sastoji od prizemlja ( bruto površine 78,80 m2 ) i kata  ( bruto 86,15 m2 ) .
U prizemlju se nalazi lijepo uređeni namješteni stan koji ima dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonom te izlazom na terasu , kupaonica , spavaća soba te još jedna sobica koja se može koristiti po želji , kao manja dječja soba ,radna soba ili garderoba/ostava . U prizemlju  se nalazi i odvojena prostorija koja se koristi kao ostava.
Na katu se nalaze dvije odvojene stambene jedinice obe jednosobne a po želji i potrebama kupca može se spojiti u jedan veći stan . 
Grijanje je na klime, ima dimnjak te podno grijanje u kupaonicama . 
Kuća se prodaje završena , bit će stavljena fasada , klime te će kat biti uređen ključ u ruke bit će postavljena keramika sobna vrata te opremljene kupaonice . 
Kuća se nalazi na super lokaciji, mirnom dijelu te je okućnica prostrana i ima dovoljno prostora za dosta toga za urediti po želji . 
Udaljenost do mora i ostalih neophodnih sadržaja je cca 500m .Dokumentacija uredna!Otok Vir obogaćuje veliki društveno-zabavni programi tijekom turističke sezone, za svakoga ponešto zanimljivo. Povezan je turističkim brodovima s ostalim turističkim destinacijama poput poznate kristalno plave i pješčane plaže Saharun, Kornati, Telašćica i sl. Grad Zadar udaljen je cca. 25km te zračna luka Zadar cca. 32km. U blizini je i grad Nin kojeg krase povijesne znamenitosti, a i pješčana Kraljičina plaža.
 

 

Lijepa kuća u izgradnji sa tri stana, Vir

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 194 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-K-518

PREDNOST:

Blizina dućana,Blizina plaže,Miran predio,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa
 

CIJENA:

350.000,00 €