Kuća

Prodaje se nova kuća katnica sa dva stana i krovnom terasom koja ima prekrasan pogled na more i velebitski kanal. Nalazi s ena parceli ukupne površine 304m2 .
U prizemlju se nalazi stan, površine 51 m2 sa hodnikom, dvije spavaće sobe, kupatilo, wc-om, ostavom i kuhinjom koja je povezana s dnevnim boravkom koji ima izlaz na natkrivenu terasu (14 m2).
Na gornjoj etaži nalazi se drugi stan koji ima odvojeni ulaz vanjski stubištem. Stan ima isti raspored kao i prizemlje 51 m2 (hodnik, 2 sobe, kupatilo, wc, kuhinja s dnevnim boravkom i ostava). Sa vanjske natkrivene terase 16,8 m2 postoji otvor za stepenice kojima se izlazi na krovnu terasu 65 m2 koja ima prekrasan pogled na more, plažu i planinu Velebit.
Oba stana su potpuno namještena, ugrađena je pvc stolarija, termo fasada i tri klimatizacijska uređaja i nova kuhinja rađena po mjeri. Na lijepo uređenoj okućnici nalazi se prostor za 2 parkirna mjesta, mogućnost za brodski suhi vez i uzidani vanjski tuš.
Dokumentacija uredna, vlasništvo 1:1, tereta nema.
Iznimna čistoća virskog mora sa zapadne i južne strane te besprijekorno plavetnilo mora cijeli Vir čine privlačnom plažom bilo da je riječ o urbanim i uređenim plažama, ili divljim i prirodnim obalnim ambijentom.Već s prvim dužim sunčanim danima u lipnju počinje šušur Virskog ljeta, odnosno tromjesečni ljetni spektakl na kojemu otoku Viru zavide sve druge domaće destinacije. Zimski ugođaj na Viru je odličan , ima dosta kulturnih i društvenih manifestacija i sve što je potrebno za život .
 

 

Lijepa kuća na Viru s dva stana i velikom krovnom terasom ,50m od mora !!!

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 102 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-K-416

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Pogled na more,Prilaz - asfaltirani,Projektna dokumentacija,Velika terasa,Velike staklene stijene,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

397.000,00 €