Kuća

Prodaje se održavana kuća katnica s pogledom na more, sa tri stambene jedinice, ljetnom kuhinjom i garažom, na parceli površine 553 m2.
U prizemlju kuće se nalaze dva apartmana istoga rasporeda (svaki ca. 43 m2); sa dvije spavaće sobe, kuhinjom i blagovaonicom, kupaonicom, te zajedničkom natkrivenom terasom (21 m2).
Na katu je veliki stan cca. 97 m2 sa 3 spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom s kuhinjom i blagovaonicom, hodnikom i dvije kupaonice, te natkriveni balkon (16 m2) sa pogledom na more.
Iza kuće je uređen prostor sa ljetnom kuhinjom i blagovaonicom,  vanjski roštilj / komin i uzidana kabina za tuširanje koja se nalazi na lijepoj kamenoj vanjskoj terasi. A ispred kuće je vrt i spremište za alat ispod stubišta.
Pored kuće je garaža 17,6 m2 na kojoj je iskorišten prostor za prekrasnu popločanu terasu s pogledom na more, a ispred garaže postoji još dovoljno prostora za 2-3 parkirališna mjesta.
Kuća ima sve priključke kao i cisternu za vodu koja služi za zalijevanje vrta ispred kuće, ugrađena je PVC stolarija prije 2 godine, ima ugrađeni dimnjak a ispod kuće je i podrumski prostor (9 m2).
Kuća je održavana, namještena i odmah useljiva, a smještena je svega 300 m /zračne linije do mora i uređene plaže. Centar grada Paga, kao i svi sadržaji potrebni za svakodnevni život su udaljeni 2 km. Tijekom ljetnih mjeseci u blizini je supermarket, caffe bar i restaurant (300 m).
Ova nekretnina pruža razne mogućnosti korištenja, kako za obiteljski odmor tako i za turistički najam.
Dokumentacija uredna, vlasništvo 1/1, tereta nema.
 

 

Lijepa Kuća na moru 260 m2, sa dva apartmana, stanom i garažom, PAG

MJESTO: Pag

NASELJE: Pag

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 260 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/252

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Pogled na more,Prilaz - asfaltirani,Projektna dokumentacija,Velika terasa,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

350.000,00 €