Kuća

Prodaje se kuća na otoku Viru , na parceli ukupne površine 614 m2 . 
Kuća se sastoji od prizemlja i kata . 
U prizemlju se nalaze dvije odvojene stambene jedinice sa zajedničkom zimskom terasom . Jedan apartman se sastoji od jedne prostorije spavaća soba/dnevni boravak kuhinja i kupaonica . Drugi apartman se sastoji od svije spavaće sobe , kupaonica , te mjesta gdje je previđena kuhinja . Ima svoj zaseban ulaz sa druge strane kuće i odvojenu svoju terasu s te iste strane s pogledom na more . 
Na katu se nalazi  apartman koji se sastoji od dvije spavaće sobe , dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom , kupaonica , te dvije terase koje imaju lijepi otvoreni pogled na Virsko more . 
Vrt je uređen mediteranski sa dosta biljaka , 13 stabala maslina i dosta zelenila i cvijeća , ima vanjski roštilj i ima garažu . 
Namještaj nije u cijeni , ide po dogovoru !
Postoji mogućnost kupnje samo kuće na parceli od 300 m2 a onda bi cijena bila 430 000 E , ili kupnja samo terena sa garažom ukupne površine 314 m2  cijena = 105 000 e. 
Iznimna čistoća virskog mora sa zapadne i južne strane te besprijekorno plavetnilo mora cijeli Vir čine privlačnom plažom bilo da je riječ o urbanim i uređenim plažama, ili divljim i prirodnim obalnim ambijentom.
Već s prvim dužim sunčanim danima u lipnju počinje šušur Virskog ljeta, odnosno tromjesečni ljetni spektakl na kojemu otoku Viru zavide sve druge domaće destinacije. 
Zimski ugođaj na Viru je odličan , ima dosta kulturnih i društvenih manifestacija i sve što je potrebno za život 
 

 

Kuća sa velikim mediteranskim vrtom , i garažom 50m od mora !!!

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 614 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-K-444

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Namještaj uz nadoplatu,Pogled na more otvoren,Prilaz - asfaltirani,Uređena okućnica,Velika terasa
 

CIJENA:

540.000,00 €