Kuća

Prodaje se lijepa i održavana kuća u Zadru u blizini plaže sa pet apartmana i velikim stanom na zemljištu ukupne površine 522 m2.
Kuća se sastoji od podruma, prizemlja, 1. kata i potkrovlja, a na okućnici se nalaze garaža i pomoćni objekt u kojem je crna kužina, popločano dvorište koje služi kao parking za 5 automobila i uređeni zasađeni vrt.
U prizemlju je sređeni podrum površine cca. 40 m2 i garaža koja je spojena s velikim stanom površine cca. 130 m2. Stan se sastoji od 3 spavaće sobe, kupaonice, wc-a, hodnika, ostave, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom koji ima izlaz na natkrivenu terasu.
Na prvom katu se nalaze 3 apartmana sa terasama od kojih neke imaju pogled na more, površine cca. 20 m2, 44 m2 i 50 m2 a imaju posebni ulaz stepenicama sa vanjske strane. Na 2. katu (u potkrovlju) su još 2 apartmana površine 62 m2 i 42 m2, sa terasama koje imaju pogled na more.
Objekt je renoviran 2002. godine ima ugrađenu pvc stolariju, struju, vodu, kanalizaciju, internet, televiziju, a grijanje je na struju i kruta goriva.
Kuća ima već dobro uhodani posao za iznajmljivanje apartmana, i prodaje se isključivo sa namještajem.
Cijena je fiksna.
Dokumentacija uredna; vlasništvo čisto, tereta nema.

 

Kuća sa 5 apartmana i velikim stanom u blizini plaže, prodaja

MJESTO: Zadar

NASELJE: Diklo

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 522 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/129

PREDNOST:

Uređena okućnica, blizina mora, parking, garaža, pogled na more
 

CIJENA:

470.000,00 €