Kuća

Prodaje se samostojeća kuća stambene površine 296 m2 na tri etaže sa 4 apartmana, garažom i prostranom okućnicom, koja ima prekrasan pogled na more. 
Kuća se sastoji od suterena, prizemlja i prvog kata.
Suteren je dio dvoetažnog stana sa dnevnim boravkom i kuhinjom, hodnikom, dvije sobe i kupaonicom a na gornjoj etaži u visokom prizemlju su još dvije sobe i kupaonica. Također u visokom prizemlju je drugi stan koji sadrži jednu spavaću sobu, kuhinju s dnevnim boravkom, kupaonicu i balkon.
Zajedničko unutarnje stubište povezuje sve stambene jedinice, a na prvom katu se nalaze dva jednosobna apartmana sa galerijom  u potkrovlju koja se koristi kao spavaća soba. Svaki apartman ima svoju terasu s direktnim pogledom na more.
Cijela parcela 968 m2 ograđena je zidom, a na njoj se nalaze uređena vanjska terasa koja se koristi kao sunčalište, parking za 6 automobila i garaža u kojoj je trenutno smještena ljetna kuhinja  i vanjski roštilj sa prostorom za sjedenje i odmor na otvorenom. Definitvno nekretnina za uživanje, prava idila te oaza mira .
Prostrana okućnica nudi mnoge mogućnosti za uređenje i izgradnju dodatnih sadržaja, poput vanjskog bazena, vrta sa sadnju voća i povrća, suhoga veza za brod...  Trenutno su posađena stabla maslina, limuna, dunje, šipka, trešnje, grožđe i palme..
Sve stambene jedinice su klimatizirane, te kuća ima solarno centralno grijanje . 
Nekretnina u naseljenom području na mirnoj lokaciji, a  je udaljena svega 500 m do mora i plaže.
Vlasništvo 1/1, dokumentacija uredna, tereta nema.
Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto, smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa sve tri strane obgrljena kristalnim pjeskom i prekrasnim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina., najzapadnija točka u Dalmaciji .Idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i sudjelovati u raznim događanjima.
Dovoljno je daleko od gradske gužve te pruža potreban mir a dovoljno blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turistčkog grada. Od Zadra udaljena 22 km, od aerodroma 27 km. 
 
 

 

Kuća sa 4 apartmana, garažom i pogledom na more, zemljište 986 m2

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 296 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-K-605

PREDNOST:

Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Pogled na more,Prilaz - asfaltirani,Uređena okućnica,Velika terasa
 

CIJENA:

420.000,00 €