Kuća

Prodaje se samostojeća kuća na tri etaže sa 4 apartmana, garažom i prostranom okućnicom, koja ima prekrasan pogled na more.
Kuća se sastoji od suterena, visokog prizemlja i prvog kata.
Suteren je dio dvoetažnog stana sa dnevnim boravkom i kuhinjom, hodnikom, dvije sobe i kupaonicom a na gornjoj etaži u visokom prizemlju su još dvije sobe i kupaonica. Također u visokom prizemlju je drugi stan koji sadrži jednu spavaću sobu, kuhinju s dnevnim boravkom, kupaonicu i balkon.
Zajedničko unutarnje stubište povezuje sve stambene jedinice, a na prvom katu se nalaze dva jednosobna apartmana sa galerijom  u potkrovlju koja se koristi kao spavaća soba. Svaki apartman ima svoju terasu s direktnim pogledom na more.
Cijela parcela 968 m2 ograđena je zidom, a na njoj se nalaze uređena vanjska terasa koja se koristi kao sunčalište, natkriveni parking za 5 automobila i garaža u kojoj je trenutno smještena ljetna kuhinja  i vanjski roštilj sa prostorom za sjedenje i odmor na otvorenom.
Prostrana okućnica nudi mnoge mogućnosti za uređenje i izgradnju dodatnih sadržaja, poput vanjskog bazena, vrta sa sadnju voća i povrća, suhoga veza za brod...  Trenutno su posađena stabla maslina, limuna, dunje, šipka, trešnje, grožđe i palme..
Sve stambene jedinice su klimatizirane, a provedene su instalacije za centralno grijanje.
Nekretnina u naseljenom području na mirnoj lokaciji, a  je udaljena svega 400 m do mora i plaže.
Vlasništvo 1/1, dokumentacija uredna, tereta nema.
 
 

 

Kuća sa 4 apartmana, garažom i pogledom na more, zemljište 986 m2

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 296 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/292

PREDNOST:

Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Pogled na more,Prilaz - asfaltirani,Projektna dokumentacija,Velika terasa
 

CIJENA:

389.000,00 €