Kuća

Prodaje se kuća sa dvije stambene jedinice, garažom i vrtom u blizini mora na otoku Viru.
Kuća se sastoji od prizemlja u kojem se nalazi stan cca. 52 m2, u kojem su dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja, kupaonica i hodnik. Ispred stana je prostrana natkrivena terasa 31 m2  okružena zelenilom koje pruža ugodan hlad tijekom ljetnih mjeseci.
Ispod vanjskih stepenica koje vode na prvi kat nalazi se spremište od cca. 9 m2, a pored stana je garaža površine 18 m2.
Na prvom katu nalazi se drugi stan cca. 55 m2, istog rasporeda kao i prizemlje, sa vanjskom terasom od cca. 27 m2. 
Kuća ima spojenu struju a voda se koristi iz gusterne (10 m3), instalirani su klimatizacijski uređaji u svakom stanu i ugrađena je PVC-stolarija sa komarnicima. Stanovi su kompletno uređeni i opremljeni i odmah su useljivi.
Na okućnici od 400 m2 je zasađeno mediteransko bilje i palme, a postoji dovoljno prostora za parkiranje 2-3 vozila. Ispred kuće postoji mogućnost za izgradnju bazena i dodatnih sadržaja.
Nekretnina se nalazi u naseljenom području svega 200 m do mora i plaže, a supermarket, restaurant i caffe bar udaljeni su 150 m.
 

 

Kuća s dva apartmana, garažom i vrtom, u blizini mora, otok VIR

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 125 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/239

PREDNOST:

Blizina plaže,Dozvoljeni kućni ljubimci,Namješteno,Opremljena kuhinja,Prilaz - asfaltirani,Projektna dokumentacija,Velika terasa,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

250.000,00 €