Kuća

Prodaje se stambena zgrada dimenzija 9,54 m x 13,72 m, koja se sastoji se od dvije etaže - prizemlja i kata u naseljenom mjestu blizu mora i plaže.
U prizemlju je stan ca. 72 m2 sa tri spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom sa blagovaonicom, odvojenom kuhinjom, kupaonicom i hodnikom. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu vanjsku terasu ca. 18 m2 koja je povezana s okućnicom.
Prvi kat ima odvojeni ulaz vanjskim stubištem ispod kojega se nalazi spremište  (7,51 m2), a sastoji se od dva jednosobna apartmana u kojem se nalazi kuhinja s dnevnim boravkom, spavaća soba, kupaonica i hodnik. Apartmani imaju zajedniči balkon sa lijepim pogledom na more.
Kuća je kompletno namještena i odmah useljiva, ugrađena je pvc stolarija, dimnjak i postavljena je peć na drva.
Na okućnici se nalazi vanjski bazen dimenzija 6 m x 4 m, pored kojega je ugrađen vanjski tuš, a sa druge strane kuće je uzidani vanjski roštilj i uređeni komad vrta sa sadnju vlastitoga voća i povrća. Ima i dovoljno prostora za parkiranje 3 automobila.
Kuća se nalazi svega 100 m od centra mjesta i svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život (dućan, caffe bar, restaurant, škola, pošta, vrtić..), a do mora i uređene plaže je 2 minute lagane šetnje (130 m).
Dokumentacija uredna, vlasništvo 1/1, tereta nema.
 

 

Kuća s bazenom i pogledom na more 185 m2, sa stanom i dva apartmana

MJESTO: Bibinje

NASELJE: Bibinje

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 184 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/248

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Blizina škole,Centar mjesta/grada,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Pogled na more,Prilaz - asfaltirani,Projektna dokumentacija,Velika terasa,Velike stakl
 

CIJENA:

310.000,00 €