Kuća

Prodaje se kuća na otoku Viru , na južnom dijelu , lijepoj i mirnoj lokaciji , na površini parcele 300 m2 . 
Kuća je stambenog prostora 188 m2 .
Sastoji se od prizemlja gdje se nalaze dvije spavaće sobe , dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonom i kuhinja . Ispred je prostrana terasa i odvojena ostava .
Vanjsko stubište vodi na kat kuce gdje su dvije odvojene stambene jedinice zamišljene kao dva studio apartmana cca 30 m2   te su za kat povućene instalacije za vodu i struju. Svaki apartman ima manji balkon na jednoj strani kuće, a na drugoj strani je velika terasa. U rohbau su stanju tako da postoji mogućnost i da se spoje u jedan veći ili ostane ovako sve po Vašoj želji i potrebama ! Ispred kuće ima dosta parkirnih mjesta za više automobila.
Kuća je spojena na gradsku infrastrukturu, voda i kanalizacija, te ima vlastiti priključak za struju. 
Na okućnici se nalazi i pomočna prostorija kao spremište te vanjski tuš.
Kuća se nalazi na odličnoj i mirnoj lokaciji, na kraju slijepe ulice što Vam daje privatnost i mir , a opet u blizini svih potrebnih sadržaja te plaže .
Dokumentacija uredna!Otok Vir obogaćuje veliki društveno-zabavni programi tijekom turističke sezone, za svakoga ponešto zanimljivo. Povezan je turističkim brodovima s ostalim turističkim destinacijama poput poznate kristalno plave i pješčane plaže Saharun, Kornati, Telašćica i sl. Grad Zadar udaljen je cca. 25km te zračna luka Zadar cca. 32km. U blizini je i grad Nin kojeg krase povijesne znamenitosti, a i pješčana Kraljičina plaža. 
 

 

KUĆA PR KAT ; BLIZU MORA ,VIR!

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 188 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-K-563

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa
 

CIJENA:

250.000,00 €