Kuća

Prodaje se samostojeća kuća katnica cca. 100 m2 sa dva odvojena etažirana stana u blizini mora i plaže.
Kuća se sastoji od prizemlja u koje je stan 52 m2 sa dvije spavaće sobe, kuhinjom i blagovaonicom s dnevnim boravkom i kupaonicom.
Ispred stana se nalazi lijepa natkrivena terasa u hladu pored koje je ugrađeni vanjski tuš i pokretni roštilj. U prizemlju je još i spremište od 3 m2.
Vanjskim stubištem se dolazi na gornji  kat gdje je drugi stan 48 m2 istoga rasporeda, sa dvije spavaće sobe, kuhinjom i blagovaonicom s dnevnim boravkom i kupaonicom. Velika terasa nudi prekrasan pogled na more i obližnje otoke.
Kuća je održavana i namještena, prošle godine je promijenjen laminat na katu i dolje u obje spavaće sobe, ograda je nova, a ove godine su odrađeni soboslikarski radovi.
Cijela parcela je površine 212 m2 , a ograđena je zidom s jedne i ogradom s druge strane. Na okućnici ima prostora za dva parkirna mjesta, a sa strane je povišeni vrt za sadnju cvijeća, voća i povrća a iza kuće je i vrtna kućica koja služi kao spremište za alat.
Objekt se nalazi na mirnoj lokaciji pogodnoj za život i odmor u naseljenom području samo 150 m od mora i plaže, a svi sadržaji poput pekare, caffe bara i restauranta su također u krugu od 150 m.
Dokumentacija uredna, tereta nema.
 
 

 

Kuća na moru s dva stana, terase, parking, vrt

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 100 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/207

PREDNOST:

Blizina dućana,Blizina plaže,Dozvoljeni kućni ljubimci,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Pogled na more,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

199.000,00 €