Kuća

Prodaje se kuća katnica s pogledom na more, sa dva stana i apartmanom koji se nalazi u zasebnom objektu na parceli od 587 m2.
U prizemlju kuće se nalazi stan korisne površine 70,15 m2 koji se sastoji od hodnika, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice i ostave. Pored stana se nalazi garaža 15 m2, a ispod vanjskog stubišta je iskorišten prostor za spremište. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu i prostranu okućnicu sa vrtom i pomoćnim objektom.
Na gornjem katu je drugi stan 65,10 m2, koji se sastoji od hodnika, tri spavaće sobe, kuhinje i kupaonice. Iz jedne sobe se izlazi na natkrivenu terasu koja ima pogled na more i okućnicu, a ostale dvije spavaće sobe imaju zajednički balkon koji ima prekrasan direktan pogled na more.
Na okućnici je sagrađen zaseban objekt 23,78 m2 u kojem se uređuje apartman sa jednom sobom, kuhinjom, kupaonicom i vanjskom naktrivenom terasom. 
Pored kuće je uređen vrt za sadnju voća i povrća, gdje je montirano spremište za vrtni alat.
S obzirom raspored objekata postoji mogućnost za parcelaciju zemljišta na dvije zasebne parcele ili za gradnju bazena ispred kuće.
Kuća je spojena na gradsku vodu, struju i kanalizaciju.
Udaljenost do mora i uređene plaže je 300 m a supermarket, caffe bar i restaurant nalaze se u krugu od 200 m.
Dokumentacija uredna.
 
 

 

Kuća katnica 159 m2 s pogledom na more, garažom, vrtom i apartmanom

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 159 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/251

PREDNOST:

Blizina dućana,Blizina plaže,Dozvoljeni kućni ljubimci,Javni parking - besplatni,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Pogled na more otvoren,Prilaz - asfaltirani,Projektna dokumentacija,Velika terasa,Z
 

CIJENA:

257.500,00 €