Građevinsko zemljište

Građevinsko zemljište na EKSKLUZIVNOJ LOKACIJI - PRVI RED UZ MORE !!!Parcela je idealnog oblika, ukupne površine 947 m2, nalazi se na predivnom Dugom otokuu mjestu Veli Rat, u blizini najpoznatije plaže u sjevernoj Dalmaciji Saharun.Za parcelu je ishođena građevinska dozvola i projekt za gradnju stambene zgrade 3.b skupine s jednom stambenom jedinicom, bazenom, septičkom jamom i cisternom za vodu.Prema projektnom planu kuća se sastoji od prizemlja i kata.
U prizemlju se nalazi natkriveni ulazni prostor, dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom,WC, degažman (soba za opuštanje), hidroblok i natkrivena terasa.1.kat se sastoji od hodnika, stubišta, 3 spavaće sobe, 3 kupaonice i praonice.Kao dodatni šarmantni štih ovom predivnom projektu je bazen koji će se nalaziti s prednje strane stambene zgrade.
Veli rat najsjevernije je mjesto Dugog otoka a smješten je u uvali Čuna. Potječe iz rimskog doba, a od sakralnih objekata ističe se župna crkva Sv. Ante. U mjestu se također nalazi i moderna marina za prihvat brodova, turistički ured i pošta. Jugoistočno od Velog Rata nalazi se pješčana plaža Sakarun, jedna od najljepših plaža na Jadranu.Biser Velog Rata je svjetionik Punta Bjanka, smješten tri kilometra sjeverozapadno od samog naselja.

 

Građevinsko zemljište PRVI RED UZ MORE od 947 m2 - Veli Rat

MJESTO: Sali

NASELJE: Veli Rat

TIP NEKRETNINE: Građevinsko zemljište

POVRŠINA: 947 m2

KATALOŠKI BROJ: 24-Z-741

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Pogled na more otvoren,Prilaz - asfaltirani
 

CIJENA:

299.000,00 €