Kuća

Prodaje se lijepa kuća u G.Karinu , na lijepoj mirnoj lokaciji . 
Kuća se sastoji od prizemlja i kata svaki stan cca 54 m2  .
U prizemlju je stan koji ima dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonom , 1 spavaću sobu te dodatnu sobu koja se može koristiti kako tko želi . Vanjske stepenice vode na kat gdje se nalazi stan sa tri spavaće sobe . 
Kuća je lijepa , uređena kamenom te odiše dalmatinskim štihom . U ograđenom  dvorištu obasjanim suncem  zasigurno ćete uživati provoditi vrijeme sa najbližima uz vanjski roštilj . U sklopu kuće je i jedan prostor koji se može koristiti i urediti po želji bilo kao konoba, ljetna kuhinja ili kao garaža . 
Nalazi se na jako lijepoj lokaciji, mirnoj ulici , a u blizini svih sadržaja potrebnim za normalan život . Najbliža plaža je udaljena cca 400m , par minutica lagane šetnje . 
Do grada Zadra je oko 35 minuta vožnje (ca. 40 km), a do zadarskog aerodroma je 25 km. Ovo područje je iznimno poželjno za one koji traže miran život i odmor u prekrasnoj prirodi pokraj mora, kao i za one koji vole izlete, trekinge i planinarenje. Ovaj kraj je poznat po ljekovitom blatu, čistim rijekama Bijela i Karišnica koje se ulijevaju u Karinsko more. U blizini je i kanjon rijeke Zrmanje na kojem se može uživati u raftingu i nacionalni park Paklenica za izlete i penjanje na planinu Velebit.
 
 

 

G.Karin - lijepa kuća u kamenu , u blizini svih sadržaja !

MJESTO: Obrovac

NASELJE: Gornji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 108 m2

KATALOŠKI BROJ: 23-K-548

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Prilaz - asfaltirani,Uređena okućnica
 

CIJENA:

220.000,00 €