Kuća

Prodaje se dio dvojne obiteljske kuće , na vrhunskoj lokaciji , blizu mora .
Taj dio kuće je parcela površine 227 m2 ,  stambene povrsine 104 m2 po katu , a sastoji se od prizemlja i kata . Kompletno je namještena i adaptirana 2013 god.
U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa izlazom na manju terasu , te odvojena kuhinja i blagovaona te smočnica , oba prostora su klimatizirana , ima i manji wc .
Unutarnje stepenice vode na kat gdje se nalaze 3 spavaće sobe , dvije su klimatizirane a jedna ima izlaz na manju terasu dok druge unutranje stepenice vode na krov koji se trenutno koristi kao krovna terasa s prekrasnim pogledom na zalazak sunca i luku, veličine 75 m2 a ima dvostruku izolaciju kao i dozvolu za podizanje još jednog kata.
Kuća raspolaže s tri parkirna mjesta u dvorištu. U lijepo sređenom vrtu nalazi se i roštilj na drva te stabla masline i mediteranske voćke. 
Izuzetna lokacija pokraj morske obale pruža velik potencijal za turističku namjenu . U blizini se nalaze brojni restorani, a centar grada udaljen je nekoliko minuta ugodne vožnje uz morsku obalu. Zadar je osim što je turističko i kulturno središte, također grad izuzetno pogodan za obiteljski život.
 
 

 

Dvojna kuća na odličnoj lokaciji, blizu mora !

MJESTO: Zadar

NASELJE: Zadar

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 208 m2

KATALOŠKI BROJ: 22-K-508

PREDNOST:

Miran predio,Namješteno
 

CIJENA:

315.000,00 €