Kuća

U ponudi je kuća katnica sa dva kompletno opremljena stana, sagrađena 1960. godine, a kasnije postupno obnovljena i adaptirana prema visokim standardima 2007. g.
Kuća ima cca.193 m2 korisne površine a se sastoji od suterena, prizemlja i kata. Okružena je drugim kućama za odmor a nalazi se u lijepom i tihom rezidencijalnom dijelu s puno zelenila i šumovitog područja odmah iza kuće.
U prizemlju se nalazi stan cca. 88 m2 sa dvije spavaće sobe, kuhinjom sa blagovaonicom i dnevnim boravkom i kupaonicom.
Na katu je također stan cca. 90 m2 skoro pa identičnoga rasporeda, sa dvije spavaće sobe, kupaonice i kuhinje s dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na prekrasnu natkrivenu terasu s koje se pruža panoramski pogled na more i cijelo područje Karina i planine u pozadini.
Oba stana su kompletno namještena i odmah spremna za useljenje.
Priključeni su struja i voda telefon i televizija.
Kuća također impresionira vanjskim izgledom u mediteranskom stilu, a osim natkrivenih terasa, nudi i dvije vrlo atraktivne vanjske površine. Jedan od njih s velikim vanjskim roštiljem izgrađenim od cigle i mini kuhinjom, zbog čega srce svakog hobi kuhara brže kuca! Druga, nešto viša vanjska razina bila je jednako ukusno i s ljubavlju namještena klupama od cigle i nudi prostor za ležaljke ili druženja.Kao da to nije više nego dovoljno, gradi se zimski vrt na kojem vlasnik trenutno radi! Ovdje čak ne želite ići u kuću, već dane radije provodite na otvorenom pod južnim suncem.
More i uređena plaža udaljeni su 200 m zračne linije, ako i supermarket, caffe bar i rastaurant. Grad Zadar je udaljen cca. 25 km.
Vlasništvo i dokumentacija uredni, tereta nema!
Vrijedi pogledati!
 

 

Uredna Kuća katnica s otvorenim pogledom na more i prostranim terasama

MJESTO: Benkovac

NASELJE: Donji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 192 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/235

PREDNOST:

Blizina dućana,Blizina plaže,Blizina rijeke,Javni parking - besplatni,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Pogled na more,Pogled na more otvoren,Pogled na more panoramski,Pril
 

CIJENA:

210.000,00 €