Kuća

Prodaje se stambeno-poslovni objekt za adaptaciju sa puno potencijala, ukupne površine cca. 245 m2, na zemljištu 1162 m2 u općini Gračac.
Stambeno-poslovna građevina sastoji se od dva odvojena poslovna prostora u prizemlju i stambenog prostora na katu. Pored objekta su i postavljeni temelji za skladište površine cca. 21 m2.
Poslovni prostori u prizemlju površine 53 m2 i 42 m2 su bili u funkciji prodajne i uslužne djelatnosti i kompletno su završeni ali se trenutno ne koriste.
Na katu se nalazi stan ca. 125 m2 u roh-bau fazi građenja, a prema tehničkom opisu, planirane su 4 spavaće sobe, kuhinja sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, hodnik, unutarnje subište, kupaonica, WC- ostava i natkrivena terasa.
Nekretnina je građena 2005. godine, ima plaćene priključke za struju, vodu i telefon, u prizemlju su provedene instalacije za centralno grijanje, a ispred objekta postoji prostor za 6 parkirnih mjesta.
S obzirom na veliku površinu zemljišta (1162 m2) moguće je proširenje postojećeg objekta ili gradnja novog, te postoje i razne opcije za korištenje prema željama budućeg vlasnika.
Objekt ima prilaz asfaltiranom cestom i nalazi se na frekventnoj lokaciji u naseljenom području, a udaljen je cca. 2 km od centra Gračaca.
Općina Gračac nalazi se u Zadarskoj županiji, na području južne Like, i najveća je općina u Hrvatskoj. Od Dalmacije je odijeljen visokim masivom Velebita. Jedna od mnogih posebnosti Gračaca jest da se četiri kilometra udaljenosti od Gračaca nalazi najveći spiljski kompleks u Hrvatskoj: Cerovačke pećine.
 
 

 

Stambeno-poslovni objekt za adaptaciju na parceli 1162 m2; Gračac

MJESTO: Gračac

NASELJE: Gračac

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 245 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/209

PREDNOST:

Asfaltirani prilaz,Besplatni javni parking,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

45.000,00 €