Kuća

Prodaje se kuća prizemnica na zemljištu ukupne površine 298 m2 na mirnoj lokaciji u centru mjesta u Gornjem Karinu.
Udaljenost do mora i uređene plaže je svega 200 m.
Stambeni prostor od 58 m2 sastoji se od hodnika, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i kupaonice. Kuća je sagrađena 1978. a adaptirana je 2013. godine, spojena je na struju i vodu a ugrađen je i klimatizacijski uređaj. Na prostranoj okućnici ima dovoljno prostora za 3 parkirna mjesta, a postoji puno opcija i mogućnosti za uređenje i korištenje prema željama kupca. (poput gradnje bazena, vanjskog kamina i prostora za blagovanje i odmor ili uređenje vrta za sadnju voća i povrća)
Također postoji mogućnost nadogradnje još jedne etaže s pogledom na more, na postojeće prizemlje.
Kuća je smještena u naseljenom području na miroj lokaciji okružena zelenilom, u blizini se nalazi pekara, cca. 200 m do supermarketa i caffe bara. Uređena plaža sa dječijim igralištem udaljena je svega 200 m, tj. 5 minuta pješke. Vlasništvo 1:1, tereta nema. Vrijedi pogledati!

 

Šarmantna kućica 58 m2 na mirnoj lokaciji u naselju nedaleko od mora

MJESTO: Obrovac

NASELJE: Gornji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 58 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/174

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Pogled na more,Pogled na more djelomičan,Prilaz - asfaltirani,Pristup invalidima,Projektna dokumentacija
 

CIJENA:

76.000,00 €