Kuća

Prodaje se useljiva obiteljska kuća katnica korisne površine 169 m2 s garažom i gospodarskom zgradom u Sabunikama, na parceli ukupne površine 521 m2.
Kuća se sastoji od prizemlja u kojem se nalazi kuhinja s blagovaonicom, veliki dnevni boravak sa kaminom, dvije spavaće sobe, kupaonica i ostava. Isred ulaza nalazi se i prostrana natkrivena vanjska terasa. Unutarnje stubište povezuje prizemlje s prvim katom kuće na kojem se nalaze 4 spavaće sobe, predsoblje i kupaonica, a dvije sobe imaju izlaz na veliku terasu.
Postoji odvojeni ulaz izvana za unutarnje stubište, pa je stoga  moguće jednostavno urediti dvije odvojene stambene jedinice. 
Kuća ima priključenu gradsku vodu, struju i kanalizaciju i SAT- antenu.
Ispred kuće je vrt sa palmama i zasađenim cvijećem, a iza kuće je gospodarska zgrada cca. 37 m2 sa vinskim podrumom i prostorom za spremanje alata. Tu je i uzidani vanjski kamin na prostranom travnjaku i jedan dio uređenog vrta za sadnju voća i povrća.
Posebna prednost ove nekretnine je velika okućnica na kojoj se mogu urediti razni dodatni sadržaji, poput bazena i sunčališta ili natkrivene vrtne garniture za dnevni boravak na otvorenom.
Nekretnina se nalazi u naselju na mirnoj lokaciji, a do mora i uređene pješčane plaže i dječijeg igrališta je cca. 500 m, što je posebno prikladno za obitelji sa djecom za koje je ovo naselje kao stvoreno za ljetni odmor i uživanje. Ostali sadržaji potrebni za svakodnevni život poput supermarketa, caffebara i restauranta nalaze se u krugu od 300 m a do grada Zadra je  cca. 20 km.
Kuća se prodaje namještena i odmah je spremna za useljenje.
 
 

 

SABUNIKE,Kuća katnica 169 m2, s garažom, vrtom i gospodarskom zgradom

MJESTO: Privlaka

NASELJE: Privlaka

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 169 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/234

PREDNOST:

Dozvoljeni kućni ljubimci,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

199.000,00 €