Kuća

U ponudi je kompletno opremljena, renovirana zgrada sa 5 apartmana u Bibinju, sa krovnom terasom 140 m2 i prekrasnim panoramskim pogledom na more i zadarske otoke.
Objekt se sastoji od prizemlja, dva kata i krovne terase a svaka etaža ima površinu od oko 140 m?. Kuća ima i podrum od oko 40 m? s pripremljenim instalacijama za kupaonicu i kuhinju.
U prizemlju je apartman koji se sastoji od kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, tri spavaće sobe, kupaonice, WC-a i vanjske terase.
Na prvom katu je apartman s četiri spavaće sobe i natkrivenom terasom, a na drugom katu su tri jednosobna apartmana s lođama.
Kuća je klimatizirana, ugrađen je dimnjak i PVC stolarija, prodaje se potpuno  namještena i opremljena, spremna za nastavak bavljenja turizmom.
Na okućnici je se nalazi parkiralište za 9 automobila i vrt sa zasađenim sablima mandarina i šipka. Dvorište je uređeno i ograđeno zidom, s ugrađenim kaminom.
Pored kuće je maslinik cca. 100 m2 koji je također uključen u cijenu.
Nekretnina se nalazi u naseljenom turističkom području na mirnoj lokaciji, a od mora je udaljena svega 80 metara zračne linije. Lijepa uređena plaža udaljena je cca. 350 m.
Dokumentacija uredna, vlasništvo 1/1.
 

 

RENOVIRANO! 3 etaže, 5 apartmana, krovna terasa, 80 m od mora, BIBINJE

MJESTO: Bibinje

NASELJE: Bibinje

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 420 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K-337

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Pogled na more,Pogled na more otvoren,Pogled na more panoramski,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa
 

CIJENA:

690.000,00 €