Kuća

Prodaje se održavana i useljiva samostojeća kuća sa velikom okućnicom, na zemljištu površine 415 m2.
Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja.
U prizemlju 72 m2 su dvije spavaće sobe, dnevni boravak s kuhinjom i kupaonica. Pored stana je i garaža koja je prenamijenjena u atelier. Iznad garaže je prostrana popločana terasa sa koje se ulazi na gornju etažu - visoko potkrovlje koje je u roh-bau fazi izgradnje i može se urediti prema vlastitim željama i potrebama.
Ispred kuće je prekrasan veliki vrt sa cvijećem, i mediteranskim biljem (ružmarin, lavanda..) i nekoliko stabala maslina i smokvi, kao i uzidani vanjski roštilj.
Kuća se nalazi u mirnom rezidencijalnom dijelu. Ovo područje je iznimno poželjno za one koji traže miran život i odmor u prekrasnoj prirodi pokraj mora, kao i za one koji vole izlete, trekinge i planinarenje.
Ovaj kraj je poznat po ljekovitom blatu, čistim rijekama Bijela i Karišnica koje se ulijevaju u Karinsko more.U blizini je i kanjon rijeke Zrmanje na kojem se može uživati u raftingu i nacionalni park Paklenica za izlete i penjanje na planinu Velebit.
Kao i gotovo svugdje na hrvatskoj obali, more je glavna atrakcija posjetiteljima ovog malog odmarališta. Na ovoj lokaciji je more mirno, ugodno, toplo i plitko, pa je stoga izvrsno mjesto za obitelji sa malom djecom i neplivače. Supermarket, restorani i kafići nalaze se na 200 m, more i uređena plaža udaljeni su 300 m, a do autoceste je otprilike 26 km.
Dokumentacija uredna, tereta nema.
 

 

PRILIKA Kućica u cvijeću sa velikim vrtom, na parceli 415 m2

MJESTO: Obrovac

NASELJE: Gornji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 150 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/227

PREDNOST:

Blizina dućana,Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Prilaz - asfaltirani,Uređena okućnica,Velika terasa,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

125.000,00 €