Kuća

Prodaje se lijepa i održavana, dvojna kuća katnica sa tri apartmana ukupne korisne površine cca. 120 m2 na otoku Viru. Kuća se sastoji od prizemlja gdje je dvosobni stan i kata na kojem se nalaze 2 studio apartmana.
U prizemlju je stan koji sadrži opremljenu kuhinju s blagovaonicom, dnevni boravak, dvije spavaće sobe i kupaonicu neto korisne površine cca. 50 m2. Ispred stana je lijepa natkrivena terasa okružena cvijećem a sa stražnje strane je izlaz na drugu vanjsku terasu gdje se nalazi vanjski uzidani roštilj, ostava i spremište te mali komad vrta za sadnju cvijeća i mediteranskih začina. Tu je uređeno i praktično spremište / ostava.
Na katu se nalaze dva lijepo uređena studio apartmana koji se sastoje od kuhinje s blagavaonicom i dnevnim boravkom, spavaće sobe, kupaonice i lođe, ukupne neto površine 50 m2. Apartmani na katu imaju zajedničku veliku vanjsku terasu na sjeverozapadnoj, stražnjoj strani kuće.
Kuća je građena 2007./2008., a renovirana 2019. godine, kada su promijenjene sve instalacije, ugrađena je PVC stolarija, i klimatizacijski uređaji u svakoj stambenoj jedinici za grijanje/hlađenje. Postoji mogućnost i grijanja na kruta goriva jer kuća ima ugrađen dimnjak.
Objekt je priključen na elektro mrežu, a voda se koristi iz bušotine sa ugrađenim filterima za pitku vodu, a otpadne vode zbrinjavaju se putem septičke jame.
Kuća je kompletno opremljena i namještena, odmah useljiva i spremna za korištenje.
Na okućnici ispred kuće postoji mogućnost parkinga za 2 manja vozila.
Nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji u mirnom dijelu naseljenog područja, u blizini svih sadržaja. Supermarket, restaurant i caffe bar nalaze se u krugu od 200-300 m, a more i uređena plaža udaljeni su 300 m zračne linije ili 550 m cestom.
Vlasništvo i dokumentacija uredni, tereta nema.
 

 

Održavana, renovirana dvojna kuća katnica 120 m2 sa tri apartmana, VIR

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 120 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/281

PREDNOST:

Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen priključak struje,Prilaz - asfaltirani,Uređena okućnica,Velika terasa,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

168.000,00 €