Kuća

Ova solidna obiteljska kuća na dvije etaže s trenutno jednom stambenom jedinicom ima ukupno oko 105 m2 stambenog prostora.Prizemlje je namješteno i useljivo a sastoji se od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice, toaleta i hodnika. U visokom potkrovlju postoji mogućnost za drugu stambenu jedinicu ali je trenutno još uvijek u izgradnji, napravljeno je samo nekoliko zidova do pola visine. Sukladno tome, potkrovlje se može dizajnirati i urediti prema željama budućega vlasnika.Cijelo imanje je djelomično ograđeno zidom a jednim dijelom i ogradom s ukupno 306 m2, a pored kuće se nalazi i zasebna pomoćna gospodarska zgrada od 18 m2.
Za grijanje se koristi peć na drva koja je spojena u hodniku u prizemlju. Kuća ima priključke za struju i vodu. Na raspolaganju su tri parkirna mjesta ispred i pored posjeda.
Kuća se nalazi u mirnom rezidencijalnom dijelu, a okružena je čistom prirodom..U susjedstvu i oko kuće je šuma koja ljeti pruža ugodnu svježinu i hladan zrak te čini ljetne vrućine podnošljivije.Kao i gotovo svugdje na hrvatskoj obali, more je glavna atrakcija posjetiteljima ovog malog odmarališta. Na ovoj lokaciji je more mirno, ugodno, toplo i plitko, pa je stoga izvrsno mjesto za obitelji sa malom djecom i neplivače. Supermarket, restorani i kafići nalaze se na 200 m, more i uređena plaža udaljeni su 300 m, a do autoceste je otprilike 30 km.

 

Obiteljska kuća 105 m2 katnica okružena zelenilom u blizini mora

MJESTO: Obrovac

NASELJE: Gornji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 105 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/221

PREDNOST:

Asfaltirani prilaz,Blizina centra,Blizina plaže,Dozvoljeni kućni ljubimci,Miran predio,Pogled na more,Polunamješteno,Vrtna kućica,Zasebni ulaz u objekt
 

CIJENA:

95.000,00 €