Kuća

PRILIKA!
Prodaje se lijepa renovirana i održavana kuća, stambene površine 138 m2 (110 m2 stana, 28 m2 natkrivene terase) na zemljištu 1932 m2 u naseljenom području na mirnoj lokaciji u blizini jezera.
U prizemlju se nalazi kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, kupaonica i hodnik. Ispred ulaza u kuću je prostrana natkrivena  terasa ograđena drvenom ogradom na kojoj se može uživati na otvorenom uz prekrasan pogled na prirodu i obližnje jezero.
Na katu u visokom potkrovlju su uređene i namještene tri spavaće sobe i kupaonica. Postoji i tavanski prostor koji se može koristiti kao spremište.
Kuća je priključena na struju i vodu, priključke za telefon, internet i televiziju,  ima termofasadu i PVC stolariju, prodaje se kompletno namještena i odmah je useljiva.
U dvorištu pokraj kuće uređena je vrtna kućica 10 m2 koja služi kao alatnica.
Kuća je izgrađena na zemljištu površine 806 m2 a posjeduje i voćnjak uz kuću površine 1127 m2, što čini ukupno površinu zemljišta  od 1932 m2, smještenom u lijepom okruženju u prirodi, a na samo 200 m udaljenosti od jezera Ričice!
Ova idilična kuća je kompletno novouređena (2014 god.) i svojim vlasnicima pruža topli dom i kutak za ugodno provođenje slobodnog vremena na otvorenom u svom vrtu i voćnjaku ili ribolovu na obližnjem jezeru, kao i ugodnoj šetnji slikovitim krajolikom! Kuća, vrt i voćnjak su održavani i paženi sa puno ljubavi, a nalaze se na 3,5 km od centra Gračaca a udaljenost do mora je cca. 36 km do Maslenice, a do grada Zadra je 65 km.
Ova nekretnina je dobra ponuda svim ljubiteljima prirode za aktivni odmor ili ugodan život na mirnoj lokaciji, a ima i potencijal za turističko iznajmljivanje.
Jedna od mnogih posebnosti okolice Gračaca jest da se u blizini (cca. 9 km) nalazi najveći spiljski kompleks u Hrvatskoj: Cerovačke pećine, zatim jezero Ričice / Štikada, kanjon rijeke Zrmanje za rafting, kao i monogobrojne planinske i biciklističke staze.
Vlasništvo 1/1, tereta nema.
Vrijedi pogledati!

 

NOVOuređena Kuća sa voćnjakom na zemljištu 1932 m2

MJESTO: Lovinac

NASELJE: Štikada

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 138 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/212

PREDNOST:

Asfaltirani prilaz,Dozvoljeni kućni ljubimci,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Pogled na planine,Tuš kabina,Velika terasa
 

CIJENA:

82.000,00 €