Kuća

Prodaje se prekrasna dvojna kuća modernog dizajna stambene površine 182 m2 s bazenom i garažom na pripadajućem zemljištu od 317 m2.
Objekt je koncipiran na dvije etaže koje su spojene elegantnim osvijetljenim stubištem. U prizemlju se nalazi garaža koja može služiti kao praonica/sušionica iz koje se ulazi u stan koji sadrži potpuno opremljenu novu kuhinju sa otokom, blagovaonicu, dnevni boravak i kupaonicu. Cijeli prostor povezan je kliznim vratima sa natkrivenom terasom iz koje se izlazi na bazen od 20 m2 i sunčalište sa ležaljkama. Bazen je opremljen bazenskim prekrivačem i ugrađeno je bazensko grijanje.
Na gornjoj etaži nalaze se 4 lijepo uređene spavaće sobe sa televizijom, 2 kupaonice i velika natkrivena terasa sa vanjskim namještajem sa koje se pruža prekrasan pogled na more.

Na okućnici je popločana terasa sa 3 parkirališna mjesta, a sa druge strane kuće nalazi se vanjski tuš i roštilj.
Objekt je izgrađen 2016 godine i ima energetski certifikat A.
Prozori su od PVC materijala, podovi i terase su obloženi keramičkim pločicama i laminatom, u prostorijama su 3 klima uređaja a postoji mogućnost i ugradnje unutarnjeg kamina jer kuća ima ugrađeni dimnjak.
Ova nekretnina prodaje se kompletno namještena i odmah je useljiva.

Orijentacija vile je prema jugoistoku, a lokacija na južnoj strani otoka svega 260 m udaljenosti od mora i prekrasnih plaža, a trgovina i restoran su nedaleko od kuće (ca. 150 m)

Vlasništvo 1:1, tereta nema.
Vrijedi pogledati!

 

Nova, moderna kuća s bazenom na VIRU s pogledom na more

MJESTO: Vir

NASELJE: Vir

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 182 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/154

PREDNOST:

Bazen, garaža, pogled na more, blizina plaže
 

CIJENA:

460.000,00 €