Kuća

Nova moderna kuća na dvije etaže sa bazenom, parkingom i uređenom okućnicom nalazi se u mirnom dijelu elitnog naselja u Zatonu (okolica Zadra).
Kuća se sastoji od prizemlja 73,50 m2 sa hodnikom iz kojega se ulazi u veliki otvoreni prostor sa kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom, a iza kuhinje nalazi se kupaonica sa dva umivaonika i ugrađenom saunom.
Dnevni boravak je kliznom staklenom stijenom povezan sa vanjskom natkrivenom terasom na kojoj je lijepa garnitura za odmor na otvorenom.
Ispred terase je bazen obložen mozaik-pločicama sa ugrađenim grijanjem, vanjski tuš, roštilj i uređena okućnica sa zasađenim mediteranskim biljem za koje je predviđena ugradnja instalacija za navodnjavanje.
Unutarnje stepenice sa staklenom ogradom koje vode na gornju etažu na međukatu imaju prostor od 3,91 m2 za zimski vrt a može se prenamijeniti u radni prostor ili prostor za zabavu.
Na gornjoj etaži 65,17 m2 nalaze se tri spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, a ostale dvije imaju zajedničku. Iz soba se izlazi na balkon koji ima pogled na bazen i uređenu okućnicu, na kojoj postoji mogućnost za 3 parkirna mjesta kao i mjesto za brod.
Kuća je opremljena novim kućanskim uređajima, ugrađena je PVC stolarija sa komarnicima, filter-pročišćivač za vodu a instalirano je podno grijanje u kupaonicama i solarno grijanje za toplu vodu.
Cjelokupan namještaj je moderan, najnovijeg dizajna a kuhinja je rađena po mjeri od kvalitetnih materijala.
Lokacija je u elitnom naselju u Zatonu u mirnom okruženju, a udaljenost do mora je ca. 1,5 km
Ova nekretnina je idealna za turističku djelatnost jer ima već uhodan posao sa visokim prihodima.
Postoji mogućnost kupnje i druge dvoje kuće spojene sa ovom, koja ima potpuno iste karakteristike i površine.
Prodaje se namještena, potpuno opremljena i odmah je useljiva i spremna za korištenje.
Vlasništvo 1:1.

 

NOVA moderna dvojna kuća katnica 138 m2, s bazenom, saunom i parkingom

MJESTO: Nin

NASELJE: Zaton

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 138 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/200

PREDNOST:

Bazen,Ekskluzivan interijer,Klima uređaj,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Perilica posuđa,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Podno grijanje,Pogled na planine,Projektna dokumentacija,Roštilj,Sauna,Tuš kabina
 

CIJENA:

420.000,00 €