Apartman

Prodaje se lijepi, opremljeni apartman 62 m2 na drugom katu apartmanske zgrade sa prekrasnim pogledom na more i jadranske otoke.
Apartman se sastoji od kuhinje s dnevnim boravkom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice i natkrivene terase/lođe cca. 12 m2. Iznad stana, u potkrovlju nalazi se pripadajajući dio tavana ca. 30 m2 koji je vlasnik pretvorio u stambeni prostor i trenutno se koristi kao spavaća soba.
Stan ima sve infrastrukturne priključke, vlastita brojila za struju i vodu, ugrađena je PVC stolarija, klimatizacijski uređaj, SAT- Antena.
Namještaj i oprema uključeni su u cijenu.
Ispred zgrade nalazi se javno asfaltirano parkiralište koje se naplaćuje samo u ljetnim mjesecima, a stanari mogu dobiti povoljniju mjesečnu parking- iskaznicu.
Apartman se nalazi na mirnoj lokaciji u naseljenom području, a udaljenost do mora i plaže je 250 m. Supermarket, caffe bar i restaurant nalaze se u krugu od 1 km.
Dokumentacija i vlasništvo uredni, tereta nema.
 

 

Namješteni Apartman 62 m2 sa panoramskim pogledom na more, DRAGE

MJESTO: Pakoštane

NASELJE: Drage

TIP NEKRETNINE: Apartman

POVRŠINA: 62 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-AP/323

PREDNOST:

Blizina plaže,Miran predio,Namješteno,Opremljena kuhinja,Pogled na more,Pogled na more otvoren,Pogled na more panoramski,Pogled panoramski,Prilaz - asfaltirani,Projektna dokumentacija,Velika terasa
 

CIJENA:

185.000,00 €