Kuća

Prodaje se kuća katnica sa dva odvojena stana, i garažom ukupne površine ca. 275 m2.
U prizemlju je stan sa dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom s blagovaonicom, hodnikom i kupaonicom. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu natkrivenu terasu povezanu sa balkonom koji se proteže cijelom dužinom kuće. Odvojeni ulaz vanjskim stepenicama povezuje prizemlje i kat kuće na kojem se nalazi drugi stan. On se sastoji od tri spavaće sobe, hodnika, kupaonice, dnevnog boravka i kuhinje. Tu je također velika natkrivena terasa koja ima pogled na more.
Pored kuće je i garaža sa spremištem na kojoj je velika terasa.
Objekt ima kamenu fasadu, ugrađenu PVC stolariju i klimatizacijske uređaje na svakoj etaži a brojila za struju su odvojena za svaki stan posebno.
Zemljište ukupne površine 386 m2 je ograđeno zidom i metalnom ogradom, a na okućnici postoji mogućnost za 5 parkirnih mjesta.
Udaljenost do mora i uređene plaže je svega 100 m, supermarket je udaljen 150 m dok se restorani i kafić nalaze u blizini na oko 20 m, a do autoceste je otprilike 25 km.
Ovo područje je iznimno poželjno za one koji traže miran život i odmor u prekrasnoj prirodi pokraj mora, kao i za one koji vole izlete, trekinge i planinarenje.Ovaj kraj je poznat i po ljekovitom blatu, čistim rijekama Bijela i Karišnica koje se ulijevaju u Karinsko more. More mirno, ugodno, toplo i plitko, pa je stoga izvrsno mjesto za obitelji sa malom djecom i neplivače.U blizini je i kanjon rijeke Zrmanje na kojem se može uživati u raftingu i nacionalni park Paklenica za izlete i penjanje na planinu Velebit.
Nekretnina ima veliki potencijal za razne oblike korištenja, kako privatnog tako i poslovnog.
Dokumentacija uredna. Vlasništvo 1/1, tereta nema.

 

Kuća Katnica sa dva stana, garažom, velikim terasama u blizini mora

MJESTO: Obrovac

NASELJE: Gornji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 275 m2

KATALOŠKI BROJ: 21-K/236

PREDNOST:

Blizina centra,Blizina dućana,Blizina plaže,Blizina škole,Centar mjesta/grada,Namješteno,Opremljena kuhinja,Plaćen komunalni doprinos,Plaćen priključak struje,Plaćen priključak vode,Pogled na more djelomičan,Prilaz - asfaltirani,Velika terasa,Zasebni ulaz
 

CIJENA:

165.000,00 €