Kuća

Prodaje se kuća sa 5 stambenih jedinica, na 3 etaže s pogledom na more, u mjestu Gornji Karin u okolici Zadra.

U prizemlju se nalazi uređeni i kompletno namješteni stan 67 m2 sa dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, hodnikom i kupaonicom. Ispred stana je dugačka, popločana terasa sa vanjskim kaminom, odvojenim wc-om i vanjskim tušem.
Na prvome katu su dva studio apartmana u Roh-Bau fazi ukupne površine 47 m2. I na drugome katu ukupne površine 47 m2 u protkrovlju su također 2 studio apartmana u Roh-Bau fazi građenja.
I prvi i drugi kat imaju veliku natkrivenu terasu 21,45 m2 sa prekrasnim pogledom na more, plažu i naselje Donji Karin koje se nalazi na drugoj strani.
Cijela parcela je površine 315 m2, a okućnica je uređena cvijećem i ukrasnim biljem. Ispred kuće je veliki betonirani parking na kojem je moguće smjestiti 4 vozila, a postoji prostor iza kuće koji se može iskoristiti kao mjesto za brod ili postavljanje vrtne kućice.
Udaljenost do mora i uređene plaže je cca. 300 m, a supermarket, caffe bar i restaurant udaljeni su cca. 250 m.
Do grada Zadra je oko 35 minuta vožnje (ca. 40 km), a do zadarskog aerodroma je 25 km.
Ovo područje je iznimno poželjno za one koji traže miran život i odmor u prekrasnoj prirodi pokraj mora gdje je ljekovita klima, kao i za one koji vole izlete, trekinge i planinarenje.
Ovaj kraj je poznat po ljekovitom blatu, čistim rijekama Bijela i Karišnica koje se ulijevaju u Karinsko more.
U blizini je i kanjon rijeke Zrmanje na kojem se može uživati u raftingu i nacionalni park Paklenica za izlete i penjanje na planinu Velebit.

Vlasništvo 1:1, tereta nema.

 

Kuća 183 m2 sa stanom u prizemlju i 4 studio apartmana, pogled na more, prodaja

MJESTO: Gornji Karin

NASELJE: Gornji Karin

TIP NEKRETNINE: Kuća

POVRŠINA: 183 m2

KATALOŠKI BROJ: 20-K/199

PREDNOST:

Pogled na more, parking, vanjski kamin i vanjski tuš, terasa, vrt
 

CIJENA:

110.000,00 €